Raes Constructies biedt een brede waaier metalen constructies aan, alsook ondersteunende diensten ten behoeve van het productieproces van onze klanten. Ons aanbod kan als volgt samengevat worden.

Trappen, trapleuningen en balustrades.

De kern van onze activiteiten in de beginjaren en nog steeds een bijzonder belangrijk deel van ons aanbod. Van basisidee tot eindresultaat, begeleidt Raes Constructies de klant in elke stap van het project. Onze tekenafdeling maakt het geheel aanschouwelijk in 3D; de projectleiders staan u bij in de keuze van materialen: staal, inox of aluminium gecombineerd met glas, steen of hout. Afsluitend verzorgen wij ook de plaatsing en detailafwerking van het geheel.

Poorten en hekwerken.

Materiaal, stijl en afmetingen: ook hier volgen we de wensen van de opdrachtgever. Wij brengen zowel particuliere als industriële projecten tot een goed einde. Het totaalconcept blijft centraal staan: tot en met plaatsing geeft Raes Constructies advies. Indien gewenst, wordt uiteraard ook de automatisatie van poorten voorzien.

Metalen constructies op maat

Industriële klanten besteden bij ons de productie van machineonderdelen, halffabricaten en afgewerkte producten uit. Snelheid en efficiëntie zijn de codewoorden. De aard van de stukken is zeer divers: op maat gesneden plaatwerk, lichtmetalen kasten, volledige transportsystemen, zware en volumineuze frames en skidconstructies... Elk ontwerp is welkom.

Alle laswerken.

Laser snijwerk.

Wij bieden op vlak van snijden een snelle en doeltreffende service. Onze lasersnijcapaciteit is hierin veruit het belangrijkst.

  • Lasersnijden staal tot dikte 20 mm, inox 15 mm, aluminium 10 mm. Afmetingen 3000 x 1500 mm.
  • Plasmasnijden
  • Autogeen snijden staal tot dikte 150 mm. Afmetingen 6000 x 2500 mm.
  • Waterjet, alle materialen tot dikte 150 mm. Afmetingen 6000 x 2000 mm.
  • Mogelijkheid tot snijden van kokers en buizen in aluminium, inox en staal.

 

Plooiwerk.

Wij bieden alle plooiwerk aan, uitgevoerd met CNC gestuurde machines.

Enerzijds beschikken we over een grote plooibank met een perskracht van 320 ton waarbij de maximale lengte 4000 mm en de breedte 20 mm behelst.

Anderzijds een compactere plooibank waarmee we zelfs de kleinste stukken kunnen plooien.

Platenwals

4 rollen wals tot een dikte van 15 mm, over 3000 mm.

Bewerkingscenter MAZAK.

  • Boren
  • Tappen
  • Frezen