ONZE MISSIE

Als familiaal bedrijf stelt Raes Constructies zich tot doel de beste kwaliteit inzake metaalconstructies te leveren aan een marktconforme prijs, aan zowel  particulier als industrie. Gedegen vakmanschap wordt gedragen door een modern machinepark, met oog voor een duurzame en milieubewuste ontwikkeling, waarbij het welzijn van onze werknemers centraal staat.

HISTORIEK

Zaakvoerder André Raes startte het bedrijf als eenmanszaak aanvang jaren '90. Om zijn sterk groeiende klantenbestand beter te kunnen dienen richtte hij in 1997 bvba Raes Constructies op.

De productie van kwalitatieve trappen, leuningen, balustrades en poorten stond in de beginjaren centraal. De expertise die daarbij werd opgebouwd, maakt het bedrijf vandaag tot hét aanspreekpunt voor de meest veeleisende opdrachten inzake bouwsmeedwerk.

Een groeiende interesse vanuit de industrie gaf het bedrijf een extra stimulans. De constructie van halffabricaten en afgewerkte producten voor diverse nijverheidssectoren won aan belang. Het pad van een gestage en gezonde groei was ingeslagen.

Een uitbreiding van infrastructuur en machinepark ging deze evolutie ondersteunen. Het bedrijfspand aan de Nijverheidsstraat te Duffel werd reeds in 2000 betrokken. Uitbreiding en aanpassing van de gebouwen bleken noodzakelijk. Raes beschikt vandaag over een werkplaats van 3000 m²; de kantoorruimte beslaat 900 m².

Belangrijke investeringen in productiemiddelen en machines dienden de degelijkheid en grotere diversiteit van het aanbod te garanderen. Raes Constructies koos resoluut voor continue modernisering en voor de invoering van de nieuwste technologieën, waaronder lasersnijden.

Momenteel stelt het bedrijf 27 mensen te werk. Verdere schaalvergrotingen staan in het verschiet. Het is een bewuste strategische keuze om te blijven innoveren en investeren in mensen en middelen.